VOEDING EN VERZORGING

Naast 2 smaken voer van Royal Canin, hebben wij ook een ander merk, zodat er voor alle katten een brok bij is die zij graag eten. ’s Avonds krijgen de katten die dat willen natvoer van ons als extraatje.

DIEET

Omdat de katten bij ons de hele dag vrij over brokken kunnen beschikken is het niet mogelijk om katten die apart (dieet) voer moeten eten aan te nemen in de groepsverblijven. U kunt dan wel een prive verblijf voor uw kat reserveren. Wij beschikken over 3 prive kamers, ieder met een eigen buitenverblijf. Voor meer gegevens kijkt u op de pagina ; Prive Verblijven

WIJ VOEREN KATTENBROKJES VAN ROYAL CANIN WAARVAN O.A. DE SMAKEN:

Royal Canin Indoor
Vermindert de vorming van haarballen
Helpt ingeslikte haren via de ontlasting uit te scheiden en zo de vorming van haarballen te verminderen.

Laag energiegehalte
Het lagere energiegehalte is aangepast aan de behoefte van je binnenhuis levende kat.

Minder ontlasting en minder geurtjes
Hoog verteerbare ingrediënten ondersteunen de spijsvertering wat de kwaliteit van de ontlasting helpt te verbeteren en geurtjes vermindert.

Ondersteunt de urinewegen
Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen.

Royal Canin Appetite Control Sterilised
Vermindert het hongergevoel
Een specifieke combinatie van vezels zorgt voor een vol gevoel.

Om mooi op gewicht te blijven
Helpt het ideale gewicht van je gesteriliseerde/gecastreerde kat te behouden.

Ondersteunt de gezonde urinewegen
Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen

’s Avonds krijgen de katten een bakje met vlees (uit zakjes of kuipjes dus geen rauw vlees).

VERZORGING

Om het uw kat zo goed mogelijk naar de zin te maken, hebben we verschillende soorten kattenbakvullingen. Natuurlijk allemaal biologisch goed afbreekbaar en fijn voor uw kat. We hebben bakken met een deksel en zonder deksel zodat uw kat kan kiezen wat hij zelf het prettigst vindt. De bakken worden 6 maal daags uitgeschept en 1 maal per week grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Het gehele hotel wordt elke dag schoongemaakt en gedweild met de daarvoor bestemde producten. Alle mandjes en verstopplekjes worden hierbij natuurlijk ook niet vergeten. Zo kan uw kat altijd in een fijne schone ruimte verblijven. Want katten stellen hoge eisen aan hygiëne net zoals wij.